Operator

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bewerken en samenstellen van metalen onderdelen tot hoogwaardige constructies. Met jouw technische kennis en oog voor detail zorg jij ervoor dat elk project tot in de puntjes is afgewerkt. Stap in een uitdagende en afwisselende rol binnen een klein en gemotiveerd team, waar geen dag hetzelfde is!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als operator houd jij je onder andere bezig met het bedienen, controleren en onderhouden van productiemachines. In deze rol zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt, voer je kwaliteitscontroles uit en los je kleine storingen op. Je werkt nauw samen met het team om de productiedoelen te behalen.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in het ontwerpen en assembleren van diverse presentatiedisplays en plaatwerkproducten. Met een klein gemotiveerd team en een modern machinepark verzorgen zij het ontwerp en de productie- en montagewerkzaamheden van diverse producten.

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Bij gebleken geschiktheid is er uiteraard uitzicht op vast dienstverband. Je komt te werken in een kleinschalig team dat, naast hard werken, ook van gezelligheid houdt!

Wat verwachten wij van jou?

Heb jij geen specifieke opleiding of ervaring, maar ben je leergierig en heb je technisch inzicht? Geen probleem! Wij geloven dat motivatie en inzet belangrijker zijn dan een diploma.
Wij zoeken een operator die graag de handen uit de mouwen steekt en beschikt over technisch inzicht.
  • Je bent leergierig en durft initiatief te nemen;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent een teamplayer;
  • Je bent een echte doorzetter en ziet het werk liggen.

Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze uitdaging en herken jij jezelf in de tekst? Solliciteer dan direct via het formulier of stuur jouw cv en motivatie op naar vacatures@werkkragt.nl. Telefonisch reageren kan 24/7, door te bellen of whatsappen naar +316 15351662.

Liever eerst meer informatie? Ook dan mag je altijd contact opnemen.

Staat je vacature er niet bij, laat dan vrijblijvend je gegevens achter

Upload je CV: