Over ons

Oplossingsgericht, ambitieus en gedreven, daar staat WerkKragt Personeelsdiensten voor!

Ik ben Wilfred Kragt van WerkKragt Personeelsdiensten en als verbinder help ik graag werknemers aan passend werk en werkgevers aan passend en gekwalificeerd personeel, voornamelijk in de productie, bouw-, groen- en infrasector.

Maar wanneer er vraag is van- en naar passend werk vanuit andere sectoren, ga ik die uitdaging ook graag aan. Hoe wij de perfecte match tussen werknemer en werkgever maken? Door middel van korte lijnen, persoonlijke aandacht en transparantie.

Missie

De missie van WerkKragt Personeelsdiensten is om gemotiveerde werknemers en werkgevers met elkaar te verbinden. Wij geloven erin dat dit bereikt kan worden door ervaring van ruim 10 jaar te hebben opgedaan in de wereld van verbinden en bemiddelen en daardoor een groot netwerk te hebben opgebouwd. Met passie, altijd kijkend naar alle mogelijkheden en door tijd en aandacht te investeren in zowel de werknemer als de werkgever, dat vinden wij belangrijk!

De kernwaarden van WerkKragt Personeelsdiensten zijn dan ook:

Visie

De visie van WerkKragt Personeelsdiensten is om altijd te voorzien in passend werk en mee te bewegen met de wensen van de werknemer en de werkgever.

Graag weten wat WerkKragt Personeelsdiensten voor jou kan betekenen? Neem gerust (telefonisch) contact met ons op via +316 15351662, of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek!

Staat je vacature er niet bij, laat dan vrijblijvend je gegevens achter

Upload je CV: