Voor werkgevers

Bent u op zoek naar kwalitatief goed personeel? Goed nieuws! Dan kunnen wij u verder helpen!

Hierbij een kleine greep uit de vele diensten die wij kunnen verzorgen voor u als werkgever:

Arbeidsbemiddeling

Hierbij profiteert u als werkgever van kwalitatief goed, gemotiveerde en hardwerkende medewerkers tijdens de piekmomenten in uw onderneming. Wij regelen bij deze vorm alles voor u, waarbij u geen risico loopt op de werkgeversrisico’s. Hiermee bedoelen wij werving, selectie, personeelsadministratie en het uitbetalen van salarissen. Dat bespaart u als werkgever namelijk veel van uw kostbare tijd en administratie.

ZZP-bemiddeling

ZZP’ers die beschikken over de juiste vaardigheden en passen bij de opdracht koppelen wij aan de juiste opdrachtgevers. Hierbij verzorgen wij alle administratieve zaken. Bijvoorbeeld het verzorgen van het juiste contract,  controleren van alle papieren en het verzorgen van de facturatie. Daarnaast denken wij graag met u mee over alle actuele ontwikkelingen of andere zaken. Uiteraard hanteert WerkKragt Personeelsdiensten de regels en wetgeving conform actuele wet- en regelgeving.

Collegiale in – en uitleen

Collegiaal in – en uitlenen is een vorm van samenwerken waarbij u bijvoorbeeld te weinig werk heeft om al uw personeel voldoende uren te laten draaien terwijl een andere onderneming in ons netwerk juist teveel werk heeft voor zijn/haar personeelsbestand. U als werkgever die tijdelijk een overschot aan personeel heeft, kan het personeel dan collegiaal uitlenen aan een andere onderneming in ons netwerk dat juist een personeelstekort heeft. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat het personeel niet zonder werk raakt en er ook geen sprake is van oplopende personeelskosten. Ook bij deze vorm kunnen wij u een passende oplossing bieden en denken wij graag met u mee.

Backoffice verzorging

U wilt graag een paar goede medewerkers inzetten, maar u wilt of u kunt ze nog niet in dienst nemen. In dat geval zetten wij graag de medewerkers op onze loonlijst. Op deze manier kunnen ze aan het werk in uw onderneming, maar dan goedkoper en met alle gemak en voordelen van dien.

Graag weten wat WerkKragt Personeelsdiensten voor u kan betekenen? Neem gerust (telefonisch) contact met ons op via +316 15351662, of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek! 


Staat je vacature er niet bij, laat dan vrijblijvend je gegevens achter

Upload je CV: