Voor werkgevers

Bent u op zoek naar kwalitatief goed personeel? Goed nieuws! Dan kunnen wij u verder helpen!

Hierbij een kleine greep uit de vele diensten die wij kunnen verzorgen voor u als werkgever:

Uitzenden & detacheren

Uitzenden van medewerkers middels een uitzendcontract biedt u de mogelijkheid om de medewerkers flexibel in te zetten en de opdracht te stoppen wanneer het werk eindigt, zonder opgaaf van reden. Het aantal uren en de duur van een opdracht zijn flexibel en kunnen op elk moment aangepast worden. U betaalt als werkgever alleen de gewerkte uren.

Detacheren van medewerkers middels een detacheringscontract dan is de medewerker in tijdelijke of vast dienst bij de uitlener. Bij deze vorm wordt de contractduur, het aantal te werken uren en de opzegtermijn vooraf afgesproken. U betaalt voor de afgesproken uren, ook als de opdracht eerder afloopt of als er minder werk is.

Bij beide vormen loopt u hierbij geen werkgeversrisico, want wij regelen alles voor u, zoals uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen.

Werving & selectie

Werving & Selectie ook wel recruitment genoemd, is een proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte medewerkers voor een (vaste) baan of tijdelijk werk passend voor uw onderneming. Hiermee geeft u ons de opdracht om de juiste medewerker voor de openstaande vacature te zoeken en te vinden. U wordt de juridische werkgever en u bent zelf verantwoordelijk voor de indiensttreding van de medewerker, het salaris en de kosten die komen kijken bij verzuim of uitval.

Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling heeft als doel om werkgevers en medewerkers met elkaar in contact te brengen, om zo een openstaande vacature in te vullen. Wij gaan op zoek naar de perfecte match tussen opdrachtgever en de potentiële medewerker.

Wij kunnen u een passende oplossing bieden en denken graag met u mee en hierbij profiteert u als werkgever van kwalitatief goed, gemotiveerde en hardwerkende medewerkers voor uw onderneming. Ook hierbij ontzorgen wij u op het gebied van de personeelsadministratie en het uitbetalen van salarissen en loopt u geen risico op de werkgeversrisico’s. Dat bespaart u als werkgever namelijk veel van uw kostbare tijd en administratie.

ZZP-bemiddeling

ZZP’ers die beschikken over de juiste vaardigheden en passen bij de opdracht koppelen wij aan de juiste opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat u als ZZP’er op deze manier de continuïteit van uw werkzaamheden beter kan stroomlijnen. Zodra het einde van een klus nadert en u weer beschikbaar bent voor opdrachten, dan kunt u contact met ons opnemen om zo door te rollen naar een volgende opdracht.

Ook verzorgen wij alle administratieve zaken. Bijvoorbeeld het verzorgen van het juiste contract, controleren van alle papieren en het verzorgen van de facturatie. Daarnaast denken wij graag met u mee over alle actuele ontwikkelingen of andere zaken. Uiteraard hanteert WerkKragt Personeelsdiensten de regels en wetgeving conform actuele wet- en regelgeving

Graag weten wat WerkKragt Personeelsdiensten voor u kan betekenen? Neem gerust (telefonisch) contact met ons op via +316 15351662, of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek! 


Staat je vacature er niet bij, laat dan vrijblijvend je gegevens achter

Upload je CV: