Productiemedewerker

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en installeren van diverse technische installaties. Of het nu gaat om het plaatsen van metalen constructies, het assembleren van systemen of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden: jij zorgt ervoor dat alles perfect in elkaar zit!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als productiemedewerker ben je dagelijks bezig met het nauwkeurig monteren en installeren van verschillende technische installaties. Je zorgt ervoor dat alle onderdelen op de juiste manier worden samengevoegd en functioneel zijn. Daarnaast houd je rekening met de technische specificaties en veiligheidsvoorschriften, werk je zelfstandig of samen met collega’s aan uitdagende projecten, en zorg je voor een efficiënte en kwalitatieve oplevering van het werk.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in het ontwerpen en assembleren van diverse presentatiedisplays en plaatwerkproducten. Met een klein gemotiveerd team en een modern machinepark verzorgen zij het ontwerp en de productie- en montagewerkzaamheden van diverse producten.

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Bij gebleken geschiktheid is er uiteraard uitzicht op vast dienstverband. Je komt te werken in een kleinschalig team dat, naast hard werken, ook van gezelligheid houdt!

Wat verwachten wij van jou?

Heb jij geen specifieke opleiding of ervaring, maar ben je leergierig en heb je technisch inzicht? Geen probleem! Wij geloven dat motivatie en inzet belangrijker zijn dan een diploma.
Als productiemedewerker heb jij technisch inzicht en een proactieve werkhouding.
  • Je hebt interesse in techniek (ervaring is geen vereiste);
  • Je bent leergierig en nauwkeurig;
  • Je bent een teamplayer en beschikt over een flexibele instelling.

Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze uitdaging en herken jij jezelf in de tekst? Solliciteer dan direct via het formulier of stuur jouw cv en motivatie op naar vacatures@werkkragt.nl. Telefonisch reageren kan 24/7, door te bellen of whatsappen naar +316 15351662.

Liever eerst meer informatie? Ook dan mag je altijd contact opnemen.

Staat je vacature er niet bij, laat dan vrijblijvend je gegevens achter

Upload je CV: